Dolly Leemans

Sinds kunstschilder Dolly Leemans zich heeft gevestigd in Friesland laat zij zich inspireren door het Friese landschap en de Wadden. Ze schildert deels ‘en plein-air’ en u kunt haar zomaar ergens in de provincie tegenkomen achter haar veldezel. Tot 19 mei 2024 is haar werk nog te zien in schouwburg De Lawei in Drachten en op zondag 2 juni 2024 geeft zij acte de présence tijdens de ‘En Plein Air schilderdag’ in Harlingen. Later deze zomer neemt ze van 21 juni tot en met 13 augustus 2024 deel aan de groepsexpositie in de Stadsgalerie in Leeuwarden van 20 tot en met 22 september 2024 aan de groepsexpositie in het Entrepotgebouw in Harlingen.

Voor meer informatie: www.dollyleemans.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's