Wondergronds in Norg

Tot en met 12 juli 2024 is op het Wondergronds Kunst Festival in Norg nog de tentoonstelling Alles over Mycelium te bezoeken. Zestien kunstenaars, waaronder Agnes van Eupen, Leonie Stellema, Nanette Darneviel en Eva Ouden Ampsen, verbeelden ieder op hun eigen wijze het mycelium of mysterieuze ondergrondse leven van het schimmelrijk dat weer invloed heeft op de plantengroei van de bovenwereld. In het werk van Van Eupen spelen natuur en landschap een prominente rol, maar sfeer en beleving zijn bepalend en dit laat ze ook zien met haar werk op Wondergronds. Naast de tentoonstelling zijn op het Kunsterf Norg ook tal van andere activiteiten georganiseerd als tuinwandelingen, lezingen en workshops.

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1, Norg
Woensdag t/m zondag van 12.00-17.00 uur.

Voor meer informatie: kunsterfnorg.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's