Zwiggelaar Auctions

Van 17 tot en met 21 juni 2024 organiseert Zwiggelaar Auctions een belangrijke vijfdaagse veiling met grafische kunst, oude en nieuwe boeken, kaarten, posters en strips in De Burcht in Amsterdam. Onder de hoogtepunten vinden we onder andere een uniek 15de-eeuws getijdenboek, de cartografische collectie van Ben Boon, een deel van de verzameling typografisch werk uit het interbellum en de jaren zestig van Hans Oosterbaan, strips uit de verzameling van Hans Malta en originele tekeningen van bijvoorbeeld Joost Swarte, Piet Wijn en de Belgische grootmeester Hermann Huppen. Verder is er drukwerk van Escher, El Lissitzky en bijzonder typografisch materiaal uit de tijd van het Bauhaus. De kijkdagen in De Burcht van Berlage zijn van 14 tot en met 16 juni 2024 van 10.00-17.00 uur.

Voor meer informatie: www.zwiggelaarauctions.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's