Zomerexpositie Galerie Born-Art

Op zondag 2 juni 2024 opent de kunstschilder Peter van den Borne om 13.30 de zomerexpositie in zijn Galerie Born-Art in Vessem. Van den Borne is een geboren fijnschilder en met zijn technisch vaardige en ‘bezielde’ vrouwelijke naakten en stillevens heeft hij inmiddels een eigen plek veroverd in het klassiek Hedendaags Realisme. Voor de zomerexpositie, die plaatsvindt in het weekend van 8 en 9 juni 2024 – geopend van 13.00-17.00 uur – biedt hij een podium aan negen gelijkgestemde realistische schilders. Ook zij werken in de stijl ‘waarvan iedere vierkante centimeter interessant moet zijn om naar te kijken’.

Galerie Born-Art
Heike 7a, Vessem
Meer informatie: www.born-art.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's