Amsterdam Art Week

Tijdens de Amsterdam Art Week tonen meer dan 300 kunstenaars op meer dan zeventig locaties in de stad hun werk aan een lokaal en internationaal publiek. Voor bezoekers is de Art Week hét moment kennis te maken met een divers aanbod aan hedendaagse kunst met tal van toonaangevende en experimentele tentoonstellingen. De Rijksacademie opent met Open Studios de deuren van 44 nationale en internationale kunstenaars in residency, de Gerrit Rietveld Academie presenteert zestien projecten van recent afgestudeerden en meer dan vijftig Amsterdamse kunstinstellingen en galeries tonen een mix van opkomend talent en gevestigde namen.

Amsterdam Art Week
Zie voor het volledige programma en de deelnemers: amsterdamart.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's