Huntenkunst 2024

Huntenkunst is een jaarlijkse internationale kunstmanifestatie die wordt gehouden in Ulft. Op de dertigste editie van 2024 is werk te zien van circa 250 professionele kunstenaars uit meer dan 25 landen. Dit jaar staan een tiental kunstenaars uit Pakistan centraal die zijn geselecteerd door Zafar Iqbal, hoogleraar en oud-directeur van de kunstacademie in Lahore. Jonge talentvolle afgestudeerde studenten van ArtEZ, het samenwerkingsverband van kunsthogescholen van Arnhem, Enschede en Zwolle, hebben een eigen ruimte gekregen om hun werk te presenteren. Vrijdag 24 mei van 17.00 tot 21.00 uur, zaterdag 25 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zondag 26 mei van 10.00 tot 18.00 uur.

SSP-hal op het DRU Industriepark
DRU-Laan 2, Ulft
www.huntenkunst.org

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's