Kunst en Antiek Evenement in Slot Zeist

Op 17 mei 2024 gaat het jaarlijks terugkerende Kunst en Antiek Evenement in Slot Zeist weer van start. Het vierdaagse evenement tijdens de pinksterdagen is sinds het ontstaan in 2014 uitgegroeid tot een aantrekkelijke beurs voor zowel liefhebbers van kunst en verzamelaars vanwege de kwaliteit van circa 25 toonaangevende exposanten. Dit jaar presenteren onder andere Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove, Galerie Tandem, Laseur Antiques, Passage Arts en Vintage Jewellery weer het beste uit hun collectie op het gebied van moderne- en hedendaagse kunst, art nouveau, art deco, antiquiteiten, zilver en juwelen. De beurs is van 17 tot en met 20 mei dagelijks geopend van 11.00-18.00 uur.

Slot Zeist
Zinzendorflaan 1, Zeist
www.kunstenantiekevenement.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's