Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties

Het zeer uiteenlopende aanbod in de voorjaarsveiling van 6 tot en met 9 april 2024 bij Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties in Hilversum liegt er niet om. Met onder meer beeldende kunst van bekende meesters uit de zeventiende tot en met de twintigste eeuw als Jonas Zeuner, Cornelis Bijlard, J.H.B. Koekkoek, J.J.C. Spohler, P.P. Schiedges, Sal Meijer, Dolf Zwerver, Jits Bakker, Albertus Verhoesen en Karel Johannes van Veen. Daarnaast komt er een zeer uitgebreide collectie Daum glaskunst onder de hamer, fraai Delfts aardewerk, Chinees porselein, goud, zilver, familiejuwelen en bijzonder meubilair uit diverse stijlperiodes.
De meer dan 1200 kavels zijn te bezichtigen tijdens de openbare kijkdagen aan de Nieuwe Havenweg 53A in Hilversum op zaterdag 6 en zondag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur of anders in de online catalogus op de website van het veilinghuis.
Bieden is mogelijk vanaf zaterdag 30 maart om 19.00 uur. Op maandag 8 en dinsdag 9 april 2024 zullen de kavels online vanaf 19.00 uur in tijdsblokken aflopen.

Zie voor de catalogus: www.vanzadelhoff.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's