Mini-expo, muziek en tuinbezoek inéén

Tot 12 mei 2024 is in Studio Panorama van het Amsterdam Museum de mini-tentoonstelling In de ban van de tulp te zien met onder meer het fraaie tulpenboek uit de collectie Six. Speciaal voor geïnteresseerden is er vanuit het museum een Vier de bloei van de tulp-tour georganiseerd. Op woensdagmiddag 17 april 2024 vertelt conservator Tom van der Molen iets over de kunstwerken op de mini-expo en na een concertje op het draaiorgel Het Snotneusje begint de wandeling naar Huis Willet-Holthuysen aan de Herengracht. Hier geeft tuinontwerper Saskia Albrecht vanaf 16.00 uur een uitgebreide rondleiding door de tuin met bloeiende historische tulpenrassen. De tour start 15.00 uur in het Amsterdam Museum en eindigt 17.00 uur in Huis Willet-Holthysen. Wees er snel bij.

Voor tickets: amsterdammuseum.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's