Corinphila Veilingen

Vanaf heden is het al mogelijk mee te bieden op de veiling Postzegels, Munten en Prentbriefkaarten van Corinphila Veilingen in Amstelveen. Door de nieuwe functionaliteit van het biedsysteem wordt het hoogste bod direct zichtbaar en met ruim 80.000 foto’s kunnen de aangeboden kavels vanuit huis nauwkeurig worden bestudeerd.

De veiling gaat donderdag 14 maart om 9.00 uur van start met veel zeldzaam materiaal in de eerste sessie Nederland en Overzeese Rijksdelen in albums en insteekboeken, omslagen en enveloppen. Hierna volgt om 13.00 uur de sessie numismatiek met munten vanaf de oudheid tot heden, papiergeld en een ruim aanbod aan gouden euromunten. Op vrijdag 15 maart start 10.00 uur de sessie prentbriefkaarten en buitenlandse collecties met, net als op zaterdag, bijzondere kavels uit Turkije. Op zaterdag 16 maart start om 9.00 uur de sessie voorfilatelie en zegels uit Nederland en de Overzeese Rijksdelen en vanaf 11.00 uur het Buitenland met een keur aan Penny Black en Penny Blue zegels uit de ‘Ramones Collection’ en aansluitend uniek materiaal uit de Tweede Wereldoorlog uit de verzameling van Dr. Keizer.

De kijkdagen in Amstelveen zijn van vrijdag 8 maart tot en met woensdag 13 maart van 10.00-17.00 uur. De veilingdagen zijn van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 maart 2024.

Voor meer informatie: corinphila.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's