TEFAF Maastricht 2024

De TEFAF is ‘s werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. Met meer dan 250 kunst- en antiekhandelaren uit zo’n 22 landen is TEFAF Maastricht 2024 een van de weinige beurzen waar kunstzinnige objecten uit 7.000 jaar geschiedenis onder één dak zijn samengebracht. Naast de vertrouwde stands met schilderijen van oude meesters, antiek en klassieke antiquiteiten, die ongeveer de helft van de beurs beslaan, is er ook veel plaats ingeruimd voor moderne en hedendaagse kunst, fotografie, juwelen, sieraden en 20ste-eeuws design. De beurs is geopend van zaterdag 9 maart tot donderdag 14 maart van 11.00-19.00 uur. Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024 alleen voor genodigden.

MECC Maastricht
Forum 100, Maastricht
Voor tickets en meer informatie: www.tefaf.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's