Hasselt Fine Art Fair

Van 14 tot en met 17 maart 2024 wordt voor de veertigste keer de Hasselt Fine Art Fair georganiseerd. Ruim zestig professionele kunsthandelaren en galeriehouders uit binnen- en buitenland tonen op de beursvloer van Hasselt hun beste kunst, antiek, juwelen, sieraden, meubels en design. Voor zowel de liefhebbers als de gepassioneerde verzamelaars, die ook steeds vaker komen uit Nederland en Duitsland, is een grote hoeveelheid aantrekkelijke kunststukken samengebracht uit verschillende perioden en uit alle windstreken. Voordat u tot een aankoop overgaat, kunt u gratis advies inwinnen bij een onafhankelijke expert. De beurs is geopend op donderdag 14 maart van 11.00-22.00 uur (met cocktailreceptie tussen 19.00-22.00 uur) en van vrijdag tot en met zondag van 11.00-19.00 uur.

Hal Trixxo-Arena
Parking-H, Trichterheideweg, 3500 Hasselt (B)
Voor tickets en meer informatie: www.hasseltfineart.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's