Fine Art Fair Wavre

Van 15 tot en met 18 februari bent u van harte welkom op de Fine Art Fair in Wavre (Waver). Vorig jaar hebben al veel liefhebbers de intieme en sfeervolle kunst- en antiekbeurs in La Sucrerie van Wavre ontdekt. Voortbordurend op dit succes zullen deze editie een vijftigtal nationale en internationale kunsthandels en galeries acte de présence geven met oude meesters, moderne- en hedendaagse kunst, antiek, sieraden en juwelen, sculpturen en veel fraais uit de populaire art nouveau en art deco periode. Voor geïnteresseerde kopers zijn twee onafhankelijke experts ter plaatse. De Fine Art Fair Wavre is geopend op donderdag 15 februari van 11.00-22.00 uur en vrijdag tot en met zondag van 11.00-19.00 uur. À bientôt!

La Sucrerie
Chemin de la Sucrerie 2,
1300 Wavre, België (afrit 6 van de E411 Brussel-Namen)
Voor meer informatie: www.wavrefineart.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's