Laatste kans Wybrand Hendriks!

Tot zondag 7 januari 2024 is het nog mogelijk in Teylers Museum een bezoek te brengen aan de tentoonstelling Wybrand Hendriks was hier! Geen kunstenaar was zo verbonden met Teylers Museum als Wybrand Hendriks (1744-1831). Hij was directeur van het Teylers en een van de belangrijkste schilders van zijn tijd. Maar wie was hij nu eigenlijk en hoe zag zijn kat eruit? Ontdek het met de hele familie. Er is een speciale speurtocht voor kinderen georganiseerd, een  familieworkshop ‘Kunst en Vliegwerk’ voor kinderen vanaf 4 jaar en in het weekend van 6 en 7 januari zijn er ‘s middags twee interactieve familierondleidingen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voor meer informatie: www.teylersmuseum.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's