Twee veilingen bij AAG Auctioneers

Op maandag 11 december gaat de eerste zitting van een grote eendaagse veiling van start bij AAG Auctioneers. De eerste zitting The Interior Sale (Incl. Jewellery) bestaat uit ruim 330 objecten die zijn gewijd aan het interieur in de breedste zin van het woord met veel zilver, juwelen, horloges, klokken, objects d’art, meubels, sculpturen en honderden stuks Aziatica. De tweede zitting Classic to Contemporary Art, kavels 340 tot 600, is gewijd aan de schilderkunst met werk dat vrijwel de hele moderne geschiedenis van de West-Europese beeldende kunst bestrijkt. Het veilinghuis heeft de hand weten te leggen op een aantal belangrijke internationale kunstcollecties, waarin Oude Meesters, gekende 19de-eeuwers, Impressionisten, naoorlogse kunstenaars en gevestigd hedendaags talent is vertegenwoordigd.

De eerste zitting van maandag 11 december begint om 13.00 uur. De kijkdagen voor beide veilingen zijn op vrijdag 8 t/m zondag 10 december van 10.00-1700 uur.

AAG Auctioneers
Lekstraat 63, 1079 EM Amsterdam.
Voor meer informatie: veilinghuisaag.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's