Willem Vos exposeert in China

De Nederlandse kunstenaar Willem Vos (1972) uit het Drentse Dieverbrug zal als enige Nederlandse kunstenaar deelnemen aan de tentoonstelling Transcendence: A Fusion of Art and Culture in het gerenommeerde Hong Art Museum in de miljoenenstad Chongqing. De tentoonstelling is een initiatief van het Pashmin Art Consortia dat al 30 jaar lang goede contacten onderhoud met de kunstwereld in China en zich richt op het verbinden van verschillende culturen door middel van kunst. De schildersloopbaan van Vos is opmerkelijk, want nog geen drie jaar geleden verkocht hij zijn aandelen in het familiebedrijf en richtte hij zich voltijds op het kunstenaarschap. Na zijn internationale debuut in augustus op de Knokke Art Fair gaat hij nu de wereld over onder het motto ‘Art is freedom. I make Art’. Geïnteresseerden kunnen zijn succesverhaal volgen op instagram.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's