Ludieke portretactie

Tijdens de Kunst10Daagse van vrijdag 20 tot en met zondag 29 oktober 2023 exposeert Pauline Bakker in het Huis met de Pilaren in Bergen aan de Raadhuisstraat. Voor het eerst toont ze hier haar meest recente serie ovale landschappen en zeegezichten. Tijdens de Kunst10Daagse zal zij in deze expositieruimte iedere ochtend live portretten boetseren van de bezoekers. Iedere sessie duurt ongeveer 40 minuten en tijdens de K10D hanteert ze een gereduceerd tarief. Als u deze kans niet wilt missen uzelf, iemand anders of zelfs uw huisdier te laten vereeuwigen, is het raadzaam tijdig te reserveren via www.paulinebakker.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's