Kunst op Stand in Koninklijke Garage Soestdijk

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 organiseert Stichting Kunst op Stand met steun van Gemeente Soest, Boelaardfonds, Prins Bernard Cultuurfonds en Paleis Soestdijk opnieuw een tentoonstelling in een van de bijgebouwen van Paleis Soestdijk. Eerdere edities van Kunst op Stand vonden plaats in 2121 en 2022, waarbij respectievelijk de koninklijke stallen en kassen van het paleis voor het publiek werden geopend. Mede door het massaal toegestroomde publiek werd het Kunst op Stand project in april 2023 genomineerd voor de Cultuurprijs Soest 2023.
Dit keer zal de Koninklijke Garage op de Parade tegenover Paleis Soestdijk voor het grote publiek worden geopend. Er doen 23 hedendaagse Nederlandse kunstenaars mee, werkzaam in verschillende disciplines, om de ruimte met hun werk te verfraaien. De openingstijden op zaterdag en zondag zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren en toegang zijn gratis.

Parade van Paleis Soestdijk
Amsterdamse Straatweg 12, 3743AB Baarn
Voor meer informatie: kunstopstand.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's