De buitententoonstelling IJsselbiënnale 2023

De IJsselbiënnale 2023 bestaat uit tijdelijke, monumentale en uitdagende kunstwerken van 27 kunstenaars uit binnen- en buitenland. De fietsroute van circa 120 kilometer leidt je in 5 mooie en afwisselende etappes langs de kunstwerken die zij realiseerden op bijzondere plekken langs de IJssel. De deelnemend kunstenaars lieten zich niet alleen door het landschap en de plek inspireren maar ook door het thema ‘Grondtonen’ en vragen als ‘Welk effect heeft de ondergrond op ons en wat zijn de uitdagingen waar we in het licht van klimaatverandering voor staan? De IJsselvallei is hun werk- en onderzoeksgebied, atelier, muze én podium geweest. Het resultaat is tot en met 17 september 2023 te zien tijdens de IJsselbiënnale 2023. Stap deze zomer op de fiets, ga mee op ontdekking door het landschap, laat je verrassen en beleef de IJsselbiënnale met al je zintuigen!

Voor meer informatie: www.ijsselbiennale.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's