Nieuw kunstcollectief Art Allies

Kunstenaars doen het samen! Art Allies is een spannend nieuw kunstcollectief van 15 kunstenaars uit Nederland en daarbuiten. Uit een eerder samenwerkingsverband ontstond vorig jaar het idee om met elkaar een tentoonstelling te maken. In een gigantische industriële hal van 900 m2 in het hart van het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid zijn schilderijen, tekeningen, installaties, beeld en geluid bijeengebracht. Alle kunstwerken nodigen uit tot dialoog en creëren een bijzondere wisselwerking tussen de kunstenaars en de toeschouwer. De allereerste expositie van Art Allies duurt van 23 tot en met 25 juni 2023, met een feestelijke opening op vrijdag 23 juni om 17.00 uur. (en spreker Alex de Vries om 18.00 uur). 


Openingstijden: vrijdag 23 juni 14.00-21.00 uur, zaterdag 24 juni 11.00-21.00 uur en zondag 25 juni 11.00-18.00 uur.

www.artallies.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's