Explorations in Naarden

Galerie Pouloeuff in Naarden geeft alweer tien jaar een podium aan jonge en beginnende kunstenaars. Deze zomer vindt van tot 17 juni tot en met 27 augustus 2023 de dubbelexpositie Explorations plaats met werk van Eline Boerma (1999) en Vivian Mac Gillavry (1991). Boerma maakt kleurrijke energieke schilderijen en lichtinstallaties waarmee ze vluchtige tijdsmomenten in de natuur vastlegt en Mac Gillavry toont in tekeningen en etsen haar fascinatie voor organisch groeiende lijnen en patronen ook uitwerkt in driedimensionale sculpturen. De opening in aanwezigheid van de kunstenaars is zondag 18 juni van 14.00 tot 17.00 uur. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

www.galeriepouloeuff.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's