Bodemvondstendag 

Zaterdag 17 juni organiseert het IJstijdenmuseum in Buitenpost weer een bodemvondstendag van 10.00 tot 16.00 uur. Heerlijk buiten op het terrein van de Botanische tuin De Kruidhof in Buitenpost. Met metaaldetectoren is in de wintermaanden van de afgelopen jaren op de kale akkers weer heel veel teruggevonden uit vroeger tijden. Graag delen onze detectormensen hun vondsten, kennis en ervaringen met het grote publiek. Dus ook met u en uw kinderen. Heeft u de afgelopen tijd zelf een ‘vondst’ gedaan of hebt u nog iets bijzonders thuis liggen, neem dat dan mee! Er zijn weer verschillende deskundigen aanwezig op het gebied van munten, voorwerpen van metaal en been, fossielen, zwerfstenen, stenen werktuigen en andere artefacten. Tevens is er nog plek voor een enkele standhouder. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Sjoerd Kloosterman 06-1082 8374 of: www.ijstijdenmuseum.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's