Zeldzame stukken bij Rob Michiels Auctions

Op 28, 29 en 30 juni 2023 organiseert het veilinghuis Rob Michiels in Brugge een belangrijke veiling Aziatische, Europese en Islamitische Kunst. De veiling bestaat uit meer dan 1400 kavels met interessante en zeldzame stukken uit diverse privécollecties. Speciale aandacht wordt gevraagd voor de unieke collectie van een verzamelaarsechtpaar uit Gent, dat zich wijdde aan het bijeenbrengen van de fraaiste kunststukken uit 5000 jaar menselijke geschiedenis: van vroege Chinese bronzen, Egyptische, Griekse, Romeinse antiquiteiten tot het geliefde middeleeuwse Vlaamse beeldhouwwerk. De veiling is nu geopend voor biedingen, maar er kan ook live worden meegeboden via de gebruikelijke kanalen.
De kijkdagen aan het Genthof in Brugge zijn van 21 tot en met 25 juni van 10.00-18.00.

Voor meer informatie: www.rm-auctions.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's