Veiling bij Bubb Kuyper

Bij Bubb Kuyper komen van 23 tot en met 28 mei 2023 meer dan 6300 kavels onder de hamer. Boeken uit binnen- en buitenland, kunstzinnig drukwerk, tekeningen en aquarellen en ook honderden manuscripten en kaarten die we doorgaans alleen in archieven aantreffen. Het veilinghuis heeft deze veiling voor de verzamelaars de hand weten te leggen op de particuliere bibliotheek van het echtpaar Buijnsters bestaande uit 375 oude en zeldzame Nederlandse boeken van allerlei aard. Het veilinghuis verwacht het meest van een Middeleeuws getijdenboek uit circa 1480 uit de omgeving van Parijs. Het werkje is geïllustreerd met negen fraaie miniaturen en wordt getaxeerd tussen de 20,000 en 30,000 euro.

Voor meer informatie www.bubbkuyper.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's