Online veiling bij Peerdeman in Utrecht

Op 23 april 2023 organiseert Veilinghuis Peerdeman een veiling van Kunst & Antiek, Zilver & Sieraden en Brocante & Design. Er komen onder andere enkele fraaie 18de-eeuwse stukken onder de hamer, zoals een staand horloge van Jan Henkels uit Amsterdam, een Chinees porseleinstel uit de Kangxi periode en een portret van een hofdame met haar zwarte bediende door een navolger van de Franse hofschilder Hyacinthe Rigaud (1659-1743).

De kijkdagen in Utrecht zijn van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april en op vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023, iedere dag van 10:00 tot 17:00 uur. Het betreft een Timed online veiling: u kunt twee weken lang bieden voordat de veiling op 23 april sluit. 

Voor meer informatie: https://veilinghuispeerdeman.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's