Boek Baardmankruiken, steengoed 1200-1950 gepresenteerd

In een volle zaal genodigden werd afgelopen zaterdag 25 maart  onder het genot van een glas champagne eindelijk het boek Baardmankruiken gepresenteerd op ons redactieadres (het Foreestenhuis) in Hoorn. Voor de verspreiding en de verzending van het boekwerk, van ruim 4 kilo, zijn wij noodgedwongen aangewezen op een professionele verspreider c.q. pakketdienstservice. De distributie van het boekwerk zal deze week gestaag op gang komen. Wij hopen dat eenieder nog een weekje geduld kan opbrengen. Afgelopen maandag hadden wij voor 12.00 uur al 99 gemiste oproepen, omdat wij helaas niet iedereen tegelijk te woord kunnen staan, waarvoor excuses. De animo voor het boekwerk is dus groot en er wordt momenteel hard gewerkt om alle bestellingen rond te krijgen. Voor de liefhebbers die het boek reeds in hun bezit hebben: veel dank voor alle complimenten en blijken van waardering. Voor de lezers die het boek nog niet hebben besteld, verwijzen wij u graag door naar onze webwinkel

Vriendelijke groet,

Team Uitgeverij PolderVondsten Vind magazine

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's