TEFAF Maastricht

Voor de 36e editie keert TEFAF terug naar het MECC in Maastricht met een breed aanbod van exposanten in de haar kenmerkende stijl van historisch herontdekte werken, ongeëvenaarde kunst en verzamelobjecten van museumkwaliteit. Naast wereldwijd toonaangevende exposanten van kunst biedt TEFAF Maastricht ook ruimte aan een uitgebreide Showcase-sectie die geheel gewijd is aan nieuw en opkomend talent. Terwijl er eerder ruimte was voor zes exposanten nemen hier in 2023 tien galeries aan deel. De exposanten in de TEFAF Showcase 2023 zijn Ambrose Naumann Fine Art (VS), Ben Hunter (VK), Callisto Fine Arts (VK), Elliott Fine Art (VK), Frédérick Mouraux Gallery (België), Galerie Maxime Flatry (Frankrijk), Miriam Di Penta Fine Arts (Italië); Pingel Rare Books (Frankrijk), Willoughby Gerrish (VK) en Zebregs&Röell Fine Art and Antiques uit Amsterdam. TEFAF Maastricht 2023 is geopend van 11 tot en met 19 maart. 

Voor aanvullende informatie over TEFAF Maastricht, zie: www.TEFAF.com.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's