Vijfdaagse veiling van Heritage Auctions Europe

an dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 februari 2023 organiseert Heritage Auctions Europe een vijfdaagse veiling Art, Collectibles and Militaria. Er komen meer dan 6600 kavels Aziatica, Kunst, Goud, Curiosa, Zilver & Sieraden, Onderscheidingen & Militaria onder de hamer. Van de schilderijen verwacht het veilinghuis het meest van een Lucebert uit 1986 met een startprijs van 1500 euro en onder de Aziatica een grote en rijk gedecoreerde Chinese wierookbrander uit ca. 1800 met een startprijs van 3000 euro, maar voor hetzelfde geld kunt u ook meebieden op een rode Porsche 944 van Vanessa uit 1986. HAE brengt tevens twee belangrijke privéverzamelingen op de markt: één met antieke krissen en een verzameling van 33.000 handtekeningen van Olympiërs en andere topsporters uit binnen- en buitenland.
De kijkdagen zijn van 7 tot en met 13 februari van 10.00 tot 17.00 uur.
Heritage Auctions Europe
Energieweg 7, 3401 MD IJsselstein

Voor meer informatie: www.ha-europe.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's