PAN Amsterdam

Van 20 tot en met 27 november 2022 viert PAN Amsterdam haar 35ste editie met zo’n 125 kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders uit binnen- en buitenland. Oudgedienden en een vijftiental nieuwkomers presenteren een breed aanbod aan kunst, antiek en Design: de vertrouwde Oude Meesters bij Rafaël Valls, Weiss en Koetser, topantiek bij Limburg Antiquairs, hoogwaardige juwelen bij Epoque Fine Juwels en Moderne- en Hedendaagse Kunst, Design en fotografie bij zowel standhouders van naam als debutanten op het nieuwkomerspaviljoen Walls & Cabinets. Na een spannende tijd is PAN Amsterdam wederom, als de gedeelde stand van de Brits-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson en de archeologe Mieke Zilverberg bewijst, niet alleen een ´ode aan Nederland´ maar aan de hele geschiedenis van de wereldkunst. Bezoek ons ook op PAN stand P3 en krijg alvast een voorproefje van Vind 48.

Voor informatie en tickets: www.pan.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's