Kunst-en-cultuur fietsarrangementen Groningen

Voor de 20ste keer wordt er in Groningen een bijzonder toeristisch arrangement georganiseerd. Tijdens een driedaagse ’belevingstocht’ doorkruisen deelnemers per fiets het noordelijke cultuurlandschap en bezoeken de ateliers van lokale kunstenaars als Henk Helmantel, Francine Schrikkema, Jaap van Meeuwen en keramist Jan Mulder. Het geheel verzorgde arrangement start in mei en ieder weekend biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers die in drie dagen het kunst- en cultuurlandschap van Groningen ontdekken. De fietsafstanden zijn gemiddeld 30 km per dag. Voor meer informatie en boekingen: www.sterrenophethoogeland.nl. Wees er snel bij, want diverse data zijn al volgeboekt. 

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's