Flower Power in Muiderslot

Rijksmuseum Muiderslot toont tot en met 12 juni 2022 bloemportretten van Dennis A-Tjak. In de presentatie Flower Power toont deze fotograaf zijn fascinatie voor historische bloemensoorten zoals de tulp. Zijn fascinatie leidde hem ook naar Indonesië en Suriname van waaruit nieuwe bloemen en planten in het verleden naar ons land werden geïmporteerd. De werken van A-Tjak vertellen verhalen van schoonheid, kwetsbaarheid en vergankelijkheid. Op 23 april is er een proeverij waarin Dennis A-Tjak en de kasteelkok van het Muiderslot speciale aandacht besteden aan kruiden en eetbare bloemen uit Indonesië en Suriname. Op 21 mei verzorgt A-Tjak een workshop bloemfotografie in de tuinen van het kasteel. Vergeet niet vooraf kaartjes te reserveren voor deze activiteiten.

www.muiderslot.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's