Kunstlocatie Würth jubileert

Dit jaar bestaat Kunstlocatie Würth ‘s-Hertogenbosch 20 jaar! Met de realisatie van het in 2002 nieuwgebouwde hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. aan Het Sterrenbeeld 35 in ’s-Hertogenbosch werd ook kunst en cultuur als onderdeel van de bedrijfscultuur zichtbaar geïntegreerd. Sinds de oprichting zijn er 25 tentoonstellingen georganiseerd met kunstwerken vanaf de late middeleeuwen tot en met heden. De Würth Groep heeft 15 eigen Würth musea en kunstdependances in Europa, veelal geïntegreerd in het Würth hoofdkantoor van het desbetreffende land. Dit jaar wordt er aandacht besteed aan de ‘inpak’kunstenaars Christo en Jeanne-Claude. Kunstlocatie Würth is geopend van zondag t/m vrijdag van 11.00 -17.00 uur en de entree is kosteloos. www.wurth.nl/kunstlocatie

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's