Arno Kramer bij Coda Museum

Tot en met 24 april is er in het Apeldoornse Coda Museum werk te zien van Arno Kramer. In zijn tekeningen gaat het Kramer om dat wat er vanuit intuïtie en handschrift ontstaat, zonder dat hij een vast of vooropgezet plan heeft. Gevonden of zelfgemaakte foto’s vormen vaak de basis voor een werk. Het recente werk van Arno Kramer kenmerkt zich door een groter abstractieniveau, het gebruik van handgeschreven tekstelementen en meer kleurgebruik. Aan de zijkanten van een aantal tekeningen zijn kleurladders te zien die als pianotoetsen een speels en beweeglijk ritme geven aan het werk. De kunstenaar is zelf aanwezig op zondag 13, zaterdag 19 februari en zondag 13 maart, en wel tussen 14.00 en 16.00 uur.

www.coda-apeldoorn.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's