Amsterdamse galeries openen hun deuren voor publiek tijdens Gallery Opening Weekend

Na een maand sluiting is publiek weer welkom in de Amsterdamse galeries. Amsterdam Art viert dit samen met ruim 30 Amsterdamse galeries door middel van een feestelijk openingsweekend op zaterdag 22 en zondag 23 januari 2022. Bezoekers kunnen tijdens het Gallery Opening Weekend zelf een route uitstippelen langs de deelnemende galeries om – veelal nieuwe – tentoonstellingen te bekijken. Van (portret)fotografie tot beeldhouwkunst, utopieën tot dystopieën, onderzoek naar kleur en een visie op het leven tijdens een lockdown, de deelnemers aan Amsterdam Art’s Gallery Opening Weekend presenteren een dynamisch en divers programma. Bekijk het gehele aanbod op amsterdamart.com.

Deelnemende galeries
De volgende galeries zijn op 22 en 23 januari 2022 van 12-17 uur geopend:

AKINCI, andriesse~eyck, Annet Gelink Gallery, Bildhalle, Brinkman & Bergsma, Ellen de Bruijne Projects, Galerie Bart, Galerie Caroline O’Breen, Galerie dudokdegroot, Galerie Fontana, Galerie Fons Welters, Galerie Martin van Zomeren, Galerie Onrust, Galerie Ron Mandos, Gerhard Hofland, GRIMM, Josilda da Conceição, Kersgallery, Lumen Travo, Reflex Amsterdam, Slewe Gallery, Stigter van Doesburg, tegenboschvanvreden, The Merchant House, The Ravestijn Gallery, Torch Gallery, Upstream Gallery, Van Zijll Langhout / Contemporary Art.

De volgende galeries uit de Young Section openen tijdens het Gallery Opening Weekend hun deuren:
GoMulan, Hama Gallery, Madé van Krimpen, m. simons.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's