Allart van Everdingen verlengd t/m 8 mei 2022

Door de plotselinge lockdown in december j.l. dreigde een voortijdig einde te komen aan de eerste monografische tentoonstelling over de indrukwekkende zeventiende-eeuwse Alkmaarse meester Allart van Everdingen. Maar gelukkig kan de expositie worden verlengd. Dankzij de bereidwillige medewerking van vele bruikleengevers in binnen- en buitenland zal de tentoonstelling in Stedelijk Museum Alkmaar nog tot en met 8 mei van dit jaar te bezichtigen zijn. Op deze manier hopen we de vele belangstellenden die de expositie nog wilden bezoeken alsnog in de gelegenheid te stellen om het veelzijdige werk van Allart van Everdingen te bewonderen in deze “bloedmooie tentoonstelling” (Volkskrant).

Zie www.stedelijkmuseumalkmaar.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's