Masterly The Hague

Deze Biënnale voor Oude Meesters, Dutch Design, Kunst & Fotografie wordt van 21 t/m 24 oktober gehouden op vijf schitterende historische locaties. Zo’n honderd designers presenteren hun werk in relatie tot de Oude Meesters. Nieuw dit jaar als locatie is The King’s Ballroom in de Kazernestraat, ooit eigendom van koning Willem II, thans de spectaculaire balzaal van Sociëteit de Vereeniging. Ook Hotel Des-Indes stelt zijn zalen dit jaar voor het eerst ter beschikking. Net als de hoofdlocatie aan de Lange Vijverberg 14 t/m 16 zijn ze sprookjesachtig ingericht door ontwerper Maarten Spruijt.

Verdere info: www.masterlythehague.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's