Affiche veiling 57

De nieuwe catalogus voor de 57ste afficheveiling van Van Sabben Poster Auctionsis nu online. Het Hoornse veilinghuis veilt weer veel mooie exemplaren van bekende affiche ontwerpers, maar vooral ook verrassende onbekende ontwerpen van minder bekende artiesten!
Waaronder het vierde deel van de Pillen & Posters-collectie, gericht op gezondheids- en farmaceutische onderwerpen, een fantastische Franse- en Italiaanse reisaffiche collectie, een uitgebreide affichecollectie over WO II, zeldzame luchtvaart- en maritieme affiches en nog veel meer voor affiche liefhebbers.

www.vansabbenauctions.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's