Zomerexpositie met Bram Stoof

Schilder en tekenaar Bram Stoof staat van 14 juli tot en met 22 augustus centraal in de zomerexpositie van de kerk in Broek in Waterland. Stoof (geboren in Enkhuizen) is bekend van zijn realistische olieverfportretten, maar heeft een veel breder repertoire. Als portrettist nam hij deel aan het programma Sterren op het doek en schilderde Karin Bloemen. Ook maakt hij tekeningen en aquarellen. Cabaretier Micha Wertheim zal de expositie op 17 juli openen. Die vindt plaats om 16.00 uur en is vrij toegankelijk.

Openingstijden: 10.00-17.00 uur, zondag 12.00-17.00 uur.

Workshops
Bram Stoof geeft zaterdag 24 en 31 juli schilderworkshops in en om de Broeker Kerk. De workshops starten om 12.30 uur en duren ongeveer drie uur. De workshop kost € 50,00 en er is plek voor maximaal tien personen.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's