Bonnefanten is open als pilot voor museumbezoek met sneltesten

Het ministerie van OCW heeft het Bonnefanten gevraagd mee te werken aan een proef met testen én een gereguleerde, beperkte en tijdelijke heropening om te onderzoeken of en hoe musea weer veilig open kunnen. Bonnefanten doet graag mee aan de sneltestpilot in de culturele sector en opent de deuren hiervoor op 21, 22 en 23 april.

Belangrijk om te weten:
Deze pilot is alleen toegankelijk voor Museumkaarthouders. Meer informatie over deze pilot met sneltesten is te vinden op de site van de Museumkaart: sneltestpilot | Museum/nl\
Een toegangsticket boeken voor de pilotdagen is níet mogelijk via de website van het Bonnefanten. Museumkaarthouders boeken een tijdslot via de website: sneltestpilot | Museum/nl\
Als bezoeker ben je met je Museumkaart, je digitale ticket én een negatieve sneltest welkom op het gereserveerde tijdstip in het museum. De sneltest kan worden geboekt via: Testen voor toegang – Maak een afspraak

Er staan maar liefst vijf nieuwe tentoonstellingen voor je klaar! Elke bezoeker kan zijn hart ophalen aan oude en hedendaagse kunst, ambachtelijk werk en nieuwe multimediale technieken. Jong en oud kan kijken, luisteren en soms zelfs aanraken. Verwonder en troost je bij de werken van de Zuid-Nederlandse Berlinde De Bruyckere in Engelenkeel en in The Studio #4: Floor Martensduik in andere tijden met Brueghel en tijdgenoten: kunst als verborgen verzet? of geniet van de nieuwe permanente presentatie van het letterlijk schitterende Maastrichts zilver; én de eerste educatieve tentoonstelling van het museum: HUID.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's