Grote kunst- & antiekveiling

Tot en met zondag 18 april 2021 kan er via internet geboden worden op maar liefst 5000 kavels kunst en antiek, zilver en sieraden, brocante en design bij het Utrechtse Veilinghuis Peerdeman. Deze week wordt er dus al volop geboden. Hoogtepunten c.q. topstukken zijn ruim voorradig. Wat dacht u van een Ebbenhout gefineerd kabinet uit circa 1650, of een zeer fraai geschilderd olieverf op paneel van Madonna met kind omgeven door een medailion van bloemen. Het werk komt uit de omgeving van Jan Breughel I en wordt gedateerd tussen 1568-1625. Ook de set vuur vergulde kandelabers, die gedragen worden door gepatineerd bronzen godinnen (Nikè) zijn zeer imposant. Voorts zijn er grote collecties zilver, horloges, prenten, tapijten, porselein en veel verzamelwaardige rariteiten. Met zo veel kavels vindt u op de website gelukkig een zeer goed werkende zoek functie op trefwoorden. Kijkdagen zijn door de Corona omstandigheden uitsluitend op afspraak van zondag 11 tot en met vrijdag 16 april 2021. Zaterdag 17 april de dag voor de veiling kunt u alleen nog kort en doelgericht kijken. Op deze zogenaamde ‘snelle zaterdag’ zijn er tijdsloten van een half uur beschikbaar. 

Neem zelf een kijkje in de onlinecatalogus op: www.veilinghuispeerdeman.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's