Online Kunst- en Antiekbeurs

Het is een nieuw fenomeen, van 9 t/m 11 april 2021 wordt de eerste Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs die uitsluitend online te bezoeken is een feit. Iedereen wacht al geruime tijd vol smart op de beheersing van het pandemie en de daarmee gepaarde versoepelingen. Zodat iedereen weer in staat is om een kunst- of antiekzaak of beurs te bezoeken is. Voor de Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (het Koninklijke VHOK) is wachten echter geen optie meer. Zij bijten nu de spits af met de eerste echte online beurs in Nederland. De Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst werd opgericht in 1911 en is de oudste en tevens meest gerenommeerde vereniging van kunsthandelaren in Nederland. Het is een vereniging waar uitsluitend de beste handelaren van Nederland bij aangesloten zijn. Trefwoorden zijn: kunst, kennis en kwaliteit die in zeer hoog aanzien staan. Bij de 65 leden vindt u alle denkbare disciplines die zich binnenkort zullen uiten op uw eigen computer. 

 Bezoek de Dutch Art & Antiques fair: www.thedaaf.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's