Spectaculaire kunst- en antiekveiling

Bij Veilinghuis De Jager vindt er van 2 t/m 4 maart 2021 een omvangrijke veiling plaats van kunst, antiek en juwelen. Uitzonderlijk zijn de ruim 1.200 kavels Aziatica die geveild worden, met topstukken zoals een Chine de Commande schotel die voorzien is van een decor in Encre de China, voorstellende een gekroond familiewapen dat gedragen wordt door twee engelen met vergulde vleugels. Voor liefhebbers van vroeg Hollands zilver zijn er diverse kavels uit de 18de eeuw, afkomstig uit Middelburg, Zwolle en Dordrecht. Van Jan Altink, grondlegger van de Groninger Ploeg, wordt een opmerkelijk en zeldzaam werk geveild. Voor de dames worden er diverse bijzondere tassen geveild van o.a. Hermes en Chanel, daarnaast fraaie juwelen, bijzondere horloges en andere opmerkelijke objecten. Kortom, een veiling om naar uit te zien, de kijkdagen (op afspraak) zijn er vanaf 10 februari 2021, op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. Afspraak maken kan via info@veilinghuisdejager.nl of 06-42114542. 
 
De uitgebreide catalogus kan online bekeken worden op www.veilinghuisdejager.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's