PAN Amsterdam 2021

Vind en PAN slaan de handen ineen met een nieuw concept. Graag tellen wij samen met u af naar de grootse opening van PAN in 2021. Het is geen geheim dat liefhebbers en verzamelaars snakken naar kijken, kopen en vooral weer elkaar kunnen ontmoeten in de beste ambiance die een kunst- en antiekbeurs in Nederland biedt. Helaas heeft u nog even geduld nodig. PAN opent haar deuren op 14 november 2021 in het bekende RAI-gebouw te Amsterdam. Vandaar dat wij van verschillende topstukken alvast een tipje van de sluier mogen oplichten die op PAN en mettertijd in Vind magazine zullen worden onthuld. In Vind 43 (10 september 2021) wordt de sluier dan geheel weggetrokken en kan alles bekeken worden. Hoe mooi die foto’s ook mogen zijn en hoe fraai ook gedrukt: in het echt bekijken en aankopen kan in de week van 14 tot en met 21 november 2021. Een uitgelezen kans om uw collectie te verrijken en uw interieur te verfraaien. Wij ontmoeten u graag op PAN 2021!

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's