Proef de sfeer van NAARDEN 2021

Normaal gesproken zou je in januari NAARDEN the Art fair kunnen bezoeken. De kwalitatieve en intieme kunstbeurs in de Grote Kerk van Naarden. Omdat de beurs dit jaar geen doorgang kan vinden, is ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ opgezet. Zo kun je online genieten van het aanbod kunst, antiek en design dat normaal gesproken op de beurs te zien en te koop zou zijn.

Korte Films
Als onderdeel van ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ zijn korte video’s opgenomen, waarin enkele deelnemende exposanten vertellen over een bijzonder object uit hun collectie. Op het Youtube kanaal van InterEvent kun je alle video’s bekijken.

Proef de sfeer
Alle vaste exposanten van NAARDEN the Art fair presenteren online 3 kunstobjecten die dit jaar in de Grote Kerk te zien en te koop zouden zijn. Klik hier voor alle gepresenteerde unieke kunstwerken van Proef de sfeer van NAARDEN 2021.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's