Veilingen Coronari

Bij veilinghuis Coronari in het Belgische Nazareth (nabij Gent) worden 17 en 18 december bijna 1.000 kavels Aziatische, Europese en Islamitische kunst geveild. De kavels bevatten o.a. veel 19de- en 20ste-eeuws porselein van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen verzamelaars van o.a. klokken, meubels en (laat)middeleeuwse kunst goed aan hun trekken komen. Naast beelden uit de (late) middeleeuwen, renaissance en de Art-Deco periode worden er tevens een aantal interessante schilderijen geveild, waaronder een imposant werk van Melchior de Hondecoeter (1636-1695) en/of atelier. Op 17 december veilt Coronari achter gesloten deuren zowel Aziatische als Europese kunst en op 18 december lopen er twee Online Only veilingen af met Aziatische kunst en Decoratieve kunst. 

Voor meer informatie: www.coronariauctions.com

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's