PAN Amsterdam in perspectief

PAN Amsterdam is de twee na grootste en belangrijkste (inter)nationale kunstbeurs in Nederland. Door de coronaperikelen is PAN helaas gedwongen om dit jaar de deuren voor kunst- en antiekliefhebbers gesloten te houden. PAN biedt u echter de kans om het enorme aanbod van ruim 110 top galeristen, antiquairs en kunsthandelaren in een nieuw perspectief te bekijken. Van 25 t/m 29 november 2020 bent u meer dan welkom om de standhouders in hun eigen atelier, galerie of antiekzaak met een bezoek te vereren. Op de website van PAN Amsterdam in perspectief bestaat er een overzicht, c.q. heerlijke mix, van archeologische aanwinsten, nieuwe fotografen, kunstwerken uit de 20ste eeuw, zeldzame objecten van Art Nouveau & Art Deco en tentoonstellingen van schilderijen uit de 19de en begin 20ste eeuw. Echt te veel om op te noemen.  

Bekijk het uitgebreide overzicht op www.pan.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's