Najaarsveiling De Zwaan

De catalogus van de aankomende Algemene Kunst- en Antiekveiling van november 2020 telt ruim 3500 lotnummers en staat inmiddels online: www.dezwaan.nl. Kijkdagen nog t/m vrijdag 6 november van 10.00-17.00 uur. Deze zijn te bezoeken op afspraak, middels de online reserveringstool op de site (of eventueel per telefoon). Er zullen altijd maximaal 30 bezoekers tegelijk in het gehele pand aanwezig zijn gedurende de kijkdagen. Bieden is mogelijk ‘live online’, telefonisch en door het online plaatsen van een maximum bod. De veiling loopt van 10 t/m 23 november.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's