Tribal Art Fair online

In plaats van de fysieke beurs in ‘De Duif’ komt er dit jaar een speciale online versie. Deze online beurs opent op donderdag 29 oktober om 15.00 uur en duurt t/m 1 november 22.00 uur. Gedurende de beursdagen vindt men op een speciale website de meest recente aanwinsten van de 21 deelnemende galeries. De Tribal Art Fair Amsterdam is na achttien jaar uitgegroeid tot een belangrijke internationale beurs voor verzamelaars, handelaren en museumconservatoren op het gebied van tribale kunst uit alle werelddelen. Uit Afrika en Oceanië, maar ook van Tibet tot Zuid-Afrika en van Alaska tot Indonesië. Naast maskers en beelden vindt de bezoeker ook textiel, sieraden en gebruiksvoorwerpen op de website. Iedere galerie zal tot wel vijftig objecten tonen. 

www.tribalartfair.nl/onlinefair

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's