Familiefilm Jackie en Oopjen

Vanaf 14 oktober gaat de spannende en vooral grappige avonturenfilm Jackie en Oopjen in première. Het verhaalt draait om Rembrandts beroemde schilderij van Oopjen Coppit, dat in het Rijksmuseum hangt, en de 12-jarige Jackie van wie de moeder als conservator in hetzelfde museum werkzaam is. Na sluitingstijd gebeuren er vreemde dingen, stapt Oopjen uit het schilderij en verwart Jackie met haar verdwenen zusje. Samen gaan ze naar haar op zoek. Een en ander zorgt voor hilarische momenten en een spannend slot. Een heerlijke film, vooral tijdens een druilerige herfstvakantie…

Bekijk hieronder de trailer

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's