Dubbelexpositie bij Galerie Bax

Tot en met 19 september is er bij Galerie Bax Kunst in Sneek werk te zien van François Lodewijckx en Stefania Napolitano. Van de eerste worden nooit eerder geëxposeerde schilderijen, tekeningen en etsen getoond. Keramiste Napolitano debuteert bij Bax Kunst en maakte speciaal werk voor deze tentoonstelling, gebaseerd op het werk van haar mede-exposant. Tijdens de expositie bestaat er voor klanten de mogelijkheid om de kunstwerken gelijk na aanschaf mee te nemen. Zo kunnen de bezoekers meteen van het kunstwerk genieten. Er is van de kunstenaars extra werk beschikbaar, zodat er geen lege plekken ontstaan.

Bax Kunst, Singel 82, Sneek
www.baxkunst.nl.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's